Kereskedelem
 

KERESKEDELEM


A PannonCom-Kábel Kft. neve garanciát jelent termékeire

Minőség jó áron

Cégünk 2003-as megalakulása óta a hazai távközlés minőségi kiszolgálására specializálódott. Piacvezető pozíciónknak köszönhetően képesek vagyunk magas színvonalú anyagokat versenyképes árakon kínálni.

A gyenge áramú hálózatépítési anyagok első számú beszállítójaként termékkínálatunk a réz és optikai kábelektől kezdve a gerinchálózatokon át a komplett távközlési rendszerek anyagszükségletét is lefedi.

Segítünk a legjobb termékeket megtalálni

Kereskedelmi csapatunktól akár személyesen, akár telefonon ingyenes szakmai tanácsadást kérhet, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő megoldásokat. A termékek használatához, installációjához szakmai támogatást nyújtunk.

Szállítás az Ön igényei szerint

A megvásárolt hálózatépítési anyagokat Magyarország területén belül bárhová helyszínre szállítjuk, nagy terjedelmű áruk esetén is biztosítjuk a kiszállítást. Kisebb termékeket futárral küldjük az Ön által megadott címre illetve raktárunkban a megrendelt kábelek, hálózatépítési anyagok személyen is átvehetők.

A megbízhatóság, minőség és versenyképes ár kombinációja egyedülálló kereskedelmi partnerré tette a PannonCom-Kábel Kft.-t.

Ismerje meg termékkínálatunkat:

 
halozattervezesSZOLGÁLTATÁSOK HOVER
halozat-epiteshalozat-epites_hover
gepjarmuberlesgepjarmuberles_hover

KÖZPONTI IRODÁNK

PannonCom-Kábel Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

Fióktelep: H-2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 9.

Telefon: +(36) 1-414-1160

Telefax: +(36) 1-410-3978

E-mail: info(kukac)pck.hu


 

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT