Főoldal

A PannonCom-Kábel Kft. évtizedes tapasztalatával, megbízható beszállítói hátterével és szakképzett munkatársaival Magyarország piacvezető távközlési és gyengeáramú megoldás szállítója, melynek fő profilja a távközlési (réz- és optikai alapú) hálózati eszközök kereskedelme.

 
KERESKEDELEM

Cégünk fő profilja a réz- és optikai távközlési kábelek, aktív eszközök és egyéb szerelési anyagok nagykereskedelme. Képzett kollégáinknak, megbízható beszállítói hátterünknek és nagy értékű raktárkészletünknek köszönhetően gyors és szakszerű kiszolgálást tudunk biztosítani vevőinknek.

Tovább olvasom
KIVITELEZÉS

Magas szaktudású és a legújabb műszerekkel felszerelt kivitelező csapatunknak köszönhetően nem jelent akadályt számunkra az optikai- vagy réz távközési hálózatok, strukturált kábelezési (LAN) hálózatok, vagy egyén gyengeáramú hálózatok kivitelezése.


Tovább olvasom
 

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÜNK

Portfóliónkat és raktárkészletünket – a gazdasági tendenciák és az innovatív technológiák figyelembevételével partnereink igényeinek megfelelően alakítjuk, garantálva ezzel a legoptimálisabb kivitelezést, a versenyképes árakat és a gyors szállítást. Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, jelentős alvállalkozói és beszállítói bázisunkkal képesek vagyunk egyedi igények professzionális kiszolgálására is”


Lépjünk kapcsolatba
 
halozattervezesSZOLGÁLTATÁSOK HOVER
halozat-epiteshalozat-epites_hover
gepjarmuberlesgepjarmuberles_hover
 

KÖZPONTI IRODÁNK

PannonCom-Kábel Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

Fióktelep: H-2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 9.

Telefon: +(36) 1-414-1160

Telefax: +(36) 1-410-3978

E-mail: info(kukac)pck.hu


 

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT