Főoldal

A PannonCom-Kábel Kft. évtizedes tapasztalatával, megbízható beszállítói hátterével és szakképzett munkatársaival Magyarország piacvezető távközlési és gyengeáramú megoldás szállítója, melynek fő profilja a távközlési (réz- és optikai alapú) hálózati eszközök kereskedelme.

 
KERESKEDELEM

Cégünk fő profilja a réz- és optikai távközlési kábelek, aktív eszközök és egyéb szerelési anyagok nagykereskedelme. Képzett kollégáinknak, megbízható beszállítói hátterünknek és nagy értékű raktárkészletünknek köszönhetően gyors és szakszerű kiszolgálást tudunk biztosítani vevőinknek.

Tovább olvasom
SZOLGÁLTATÁSAINK

A telekommunikáció kétségtelenül a mindennapi élet mozgatórugójává vált. Meghatározza a termelékenységét, a tömegközlekedést, kórházak, iskolák és egyéb közintézmények működését. A zavartalan működés kizárólag a legnagyobb szakértelem és a folyamatos technológia megújulásra való törekvés mellett érhető el.


Tovább olvasom
 

SZOLGÁLTATÁSI TERÜLETÜNK

Portfóliónkat és raktárkészletünket – a gazdasági tendenciák és az innovatív technológiák figyelembevételével partnereink igényeinek megfelelően alakítjuk, garantálva ezzel a legoptimálisabb kivitelezést, a versenyképes árakat és a gyors szállítást. Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, jelentős alvállalkozói és beszállítói bázisunkkal képesek vagyunk egyedi igények professzionális kiszolgálására is”


Lépjünk kapcsolatba
 
halozattervezesSZOLGÁLTATÁSOK HOVER
halozat-epiteshalozat-epites_hover
gepjarmuberlesgepjarmuberles_hover
 

KÖZPONTI IRODÁNK

PannonCom-Kábel Kft.

Székhely: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

Fióktelep: H-2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 9.

Telefon: +(36) 1-414-1160

Telefax: +(36) 1-410-3978

E-mail: info(kukac)pck.hu


 

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT