Cégünkről

BEMUTATKOZÁS


Társaságunk 2003-ban alakult, tulajdonosa Rentkó András ügyvezető. A megalapításkor olyan megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél, amely az alapítónak a távközlési- és kábeltelevíziós hálózati projektek irányításában addig megszerzett tapasztalatinak és szaktudásának felhasználásával elismert és szilárd pozíciót szerezhet a magyar piacon. Az azóta eltelt időben társaságunk piaci pozíciója jelentősen megerősödött, köszönhetően a jelentős ügyviteli és logisztikai beruházásoknak, amilyen a saját tulajdonú telephelyünk megépítése is

Tevékenységünket a következő területeken végezzük:

szerelesi_anyagok_nagykereskedelme
Távközlési és adatátviteli kábelek, szerelési anyagok kis- és nagykereskedelme
kabeltv_halozat_kivitelezes
Távközlési, – informatikai, – kábeltelevíziós hálózatok tervezése, kivitelezése
adatatvitel_szakmai_tanacsadas
Távközlési és adatátviteli szakmai tanácsadás
ivoviz_anyagok_forgalmazasa
Csatorna és ivóvíz hálózati anyagok forgalmazása
ivoviz_halozat_kivitelezes
Csatorna és ivóvíz hálózatok kivitelezése

Portfóliónkat és raktárkészletünket – a gazdasági tendenciák és az innovatív technológiák figyelembevételével partnereink igényeinek megfelelően alakítjuk, garantálva ezzel a legoptimálisabb kivitelezést, a versenyképes árakat és a gyors szállítást. Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, jelentős alvállalkozói és beszállítói bázisunkkal képesek vagyunk egyedi igények professzionális kiszolgálására is”

Üzletfilozófiánk egyik alappillére, hogy a legjobb termék vagy installáció is csak a megfelelően felkészült felhasználó kezében válhat valódi eszközzé. Éppen ezért már a tervezési szakaszban fontosnak tartjuk, hogy szakembereink minden részletre kiterjedően mérjék fel ügyfelünk igényét és hasznos szakmai információkkal segítsenek az alkalmazásnak legmegfelelőbb termék és/vagy rendszer kiválasztásában.

Partnerek vagyunk a termékek későbbi alkalmazását és a rendszerek fenntartását illetően is. Regisztrált ügyfeleinket az ágazatot érintő információkról, innovációkról, akciókról hírlevelünkben tájékoztatjuk.

Kérjük látogasson megújult webáruházunkba, ahol gyorsan és biztonságosan vásárolhat termékeinkből: www.kabelhalozat.hu

Legyen Ön sikeres a távközlésben!

Kérjen ajánlatot a PannonCom-Kábel Kft.-től hálózat tervezésre, kivitelezésre!